Når produktet blir for lite eller at behovene endrer seg kan du enkelt bytte ut produktene med nye fra "din side".

Alle produktene du har hjemme finner du under "Mine produkter". Der velger ut hvilke produkter du vil bytte ut, ved å krysse av på produktene og trykke på knappen "Swap".

Når du trykker på Swap, vil du bli sendt videre til nettbutikken og der velger ut de nye produktene. Du kan bare legge til like mange produkter som du bytter ut, men legger du ikke til like mange produkter så frigjør du plassen.

Når du får de nye produktene hjem, følger det med en returlapp, pose og en beskrivelse hvilke produkter du skal sende tilbake.